Karijere

Preporuči kandidata i nagradit ćemo te!

Preporuči nam developera i možeš osvojiti i do 10.000kn neto nagrade.  Posjeti našu stranicu Serengeti Careers , saznaj više i uploadaj CV osobe koju preporučuješ!

 

Kao brzo rastuća softverska tvrtka kontinuirano tražimo nove djelatnike koji bi nam pomogli u daljnjem rastu i našem radu. Na zaposlenike ne gledamo kao na tradicionalne radnike koji rade specifičan posao isključivo kako bi bili plaćeni. Naši djelatnici čine nezamjenjivi dio naše tvrtke, oni su dio Serengeti DNA. Tvrtka duboko brine o svim svojim djelatnicima i pruža im organizacijski okvir koji će im omogućiti da pokažu svoje sposobnosti i ostvare svoje osobne ciljeve. Tražimo najbolje i najpametnije djelatnike koji su u potpunosti posvećeni poslu.

Prednosti rada u Serengeti-u

 • Serengeti kao poslodavac pruža: fleksibilno radno vrijeme, manje timove sa optimalnim brojem ljudi, iskusne stručnjake koji mogu brzo i detaljno prenijeti znanje o raznim tehnologijama manje iskusnim djelatnicima, iskustvo i tehničko znanje prikupljeno radom na zahtjevnim međunarodnim projektima, dinamično okruženje sa pametnim mladim ljudima, neformalnu i ugodnu atmosfera.
 • Serengeti motivira svoje djelatnike na pokazivanje čvrste ambicije za napredovanjem. Radna etika i međusobno poštivanje su na visokoj razini, inovativne ideje, timski rad, proaktivni pristup, razmjena znanja i ideja, motivacija za učenje, prilagodljivost i otvorenost su izuzetno cijenjeni u našem radu.
 • Također je osigurana kvalitetna oprema, bogata biblioteka stručne literature, kvalitetna obuka za početnike, dobri alati (source control, bug tracking, automatski bildovi, dobre specifikacije, unit testing, funkcionalno testiranje, UML), te prostrani, klimatizirani uredi s puno svjetla i na dobroj lokaciji.

 

OTVORENA RADNA MJESTA

Programeri

 • Strastveni ste glede programiranja i općenito rada na računalu?
 • Želite raditi na super radnom mjestu, s najnovijim tehnologijama?
 • Imate potrebne vještine u C/C++, C#, Java, SQL?
 • Radili ste na projektima sa Spring framework, .NET, WebSphere, Oracle Fusion, SharePoint?
 • Imate omiljeni projekt na Github, Google code ili Bitbucket?
 • Javite nam se i pošaljite linkove na svoj kod.

Naši primarni programski jezici su Java, C/C++ i C#. Prethodno iskustvo nije obavezno, ali potrebno je imati motivaciju i sposobnost za brzo učenje novih programskih jezika, pogotovo za poziciju junior programer.

Kandidat za senior poziciju mora imati izražene sposobnosti dizajniranja softvera i mora poznavati standardne dizajnerske prakse. Mora biti samostalan. Kandidat mora poznavati cjeloviti ciklus projekta razvoja i imati iskustva u objektnom programiranju, unit i funkcionalnom testiranju. Ukoliko odgovarate ovom opisu, priključite se timu iskusnih programera gdje će vaš rad imati direktnog utjecaja na naše proizvode, te biti uočen i priznat kroz cijelu tvrtku.

Analitičari

Sistemski i poslovni analitičari odgovorni su za interakciju s korisnicima, analiziranje i adaptaciju njihovih zahtjeva, pisanje detaljne dokumentacije za programere, pisanje korisničkih uputa i testiranje aplikacije. Oni razgovaraju s korisnicima o tehničkim detaljima na ne-tehnički način. Njihova je zadaća da razumiju zahtjeve klijenata i poznaju njihove poslovne procese tako da ih mogu prenijeti razvojnom timu.

Analitičari moraju imati izražene komunikacijske sposobnosti i analitički pristup a za senior pozicije moraju imati neposrednog iskustva s cjelokupnim procesom stvaranja softverskog produkta, te aktivno sudjelovati u rješavanju poslovnih problema. Kandidati moraju imati najmanje 4 godine iskustva u razvoju softvera.

Voditelji projekata

Voditelj projekata mora biti vješt u komunikaciji, kako s tehnički tako i s manje tehnički educiranim korisnicima. Mora biti u mogućnosti razdvojiti posao na cjeline, biti usredotočen u dinamičnom okruženju, raditi istovremeno na više projekata, moći te projekte od početka privesti kraju, brinuti o resursima i poštivati rokove, rješavati probleme na kreativan i pragmatičan način te biti energična osoba s iskrenom željom stvaranja kvalitetnog softvera.

Voditelj mora biti aktivno uključen u sve faze projektnog ciklusa, od analize korisničkih zahtjeva, preko analize use case-ova, specifikacija, razvoja, pa sve do sistemske dokumentacije. Kandidati moraju imati najmanje 4 godine iskustva u razvoju softvera.

NAŠA OČEKIVANJA

Za programera pripravnika:

 • Jeste li pri kraju fakulteta i tražite prvi pravi posao u softverskoj industriji? Serengeti je pravo mjesto za vas. Narasli smo iz malog i homogenog tima i uspjeli zadržati prijateljsku atmosferu čak i uz veliki rast.
 • Serengeti će Vam, kao programeru pripravniku, nakon kratke edukacije dati zaduženja na pravom projektu. Imat ćete dodijeljenog mentora iako bi se moglo reći da će Vam cjelokupni Serengeti tim biti na raspolaganju te ćete učiti o razvoju softvera od vrhunskih stručnjaka.

Za iskusne kandidate:

 • Iskusni kandidat mora biti vješt u pragmatičnom i kreativnom rješavanju problema, logičkom zaključivanju, uočavanju zahtjeva sustava, dijeljenju problema na cjeline, raspolaganju vremenom i organizaciji posla.
 • Kandidat mora imati nekoliko godina radnog iskustva u razvoju softvera.

 

 

Želite se prijaviti

Ukoliko ste se prepoznali na nekom od opisanih radnih mjesta koja tražimo, a uz to imate odgovarajuća znanja i sposobnosti, javite nam se i pošaljite svoj životopis na info@serengetitech.com