Komparativne prednosti

Serengeti je tvrtka s jasnim usmjerenjem i konkurentskim prednostima. Imamo međunarodno iskustvo u državama kao što su: Njemačka, Austrija, SAD-a, Danska, Švedska, Hrvatska, Norveška, Slovenija i mnoge druge države.

Serengeti ima domensko znanje i veliko iskustvo u sudjelovanju te vođenju velikih i složenih projekata razvoja softvera u različitim industrijama kao što su: telekomunikacije, državni i javni sektor, bankarstvo, komunalije, maloprodaja, logistika i druge industrije. Oslanjamo se na vodeće svjetske standarde, metodologije i najbolje prakse (poput Agile metodologije, PMI) vodećih (i skupljih) outsourcing tvrtki. Serengeti gradi mlado, talentirano i timski orijentirano radno okruženje bez slabih igrača i bez pojedinaca koje se ne uklapaju u tim.

Ulažemo veliki napor, ne samo u zapošljavanju najtalentiranijih inženjera, nego i u poboljšanju njihovih vještina gledajući dugoročno. Fluktuacija zaposlenih u Serengetiju je vrlo niska u usporedbi s drugim IT tvrtkama. Budući da smo najbrže rastuća IT tvrtka u Hrvatskoj i jedina IT tvrtka u Hrvatskoj s istinskom međunarodnom orijentacijom, izuzetno smo zanimljiv poslodavac za najbolje inženjere. Više od 90% naših inženjera posjeduje visokoškolsku obrazovanje.

Zašto Serengeti?

Iskustvo / Dokazanost: Dokazana uspješnost na outsourcing tržištu. Brži i pouzdaniji prijelaz na upravljane offsite timova s ​​najmanjim rizikom od neuspješne tranzicije i / ili troškova diskontinuiteta suradnje.

Blizina: Kulturna i, što je još važnije, korporativna povezanost, mala udaljenost i neposredna blizina zapadne Europe. Hrvatska je dio EU, što znači da nema dodatne birokracije za slanje (onsite) inženjera u zapadnu Europu.

Moderna, dinamična i brzo rastuća high-tech tvrtka: Nastojimo raditi s našim korisnicima tako da uspostavljamo partnerski odnos te težimo ponuditi optimalni model za proširenje IT timova. Relativno mala udaljenost u odnosu na Zapadnu Europu omogućava nam da budemo brzi, efikasni i vrlo reaktivni na promjene u zahtjevima i rokovima. Imamo sposobnost, procese i stručnost da, ovisno o potrebi brzo povećavamo ili smanjujemo projektne timove.

Timski rad: Naši djelatnici su osobe sa vrhunskim kvalifikacijama i uravnoteženim osobinama te tehničkim i industrijskim znanjima, organizirani su u učinkovite timove kojima upravljaju iskusni voditelji projekata. Kada razgovarate s nama, razgovarate s ljudima koji razumiju Vaše zahtjeve te koji mogu pouzdano predlagati i isporučiti rješenja koja će biti u skladu s Vašim poslovnim ciljevima.

Odgovornost: Vjerujemo da se poslovanje temelji na povjerenju. Naša misija je isporučiti  vrhunsku kvalitetu razvojnih usluga koje su ekonomične i pouzdane. Cilj nam je napraviti posao na pravi način, prvi put i svaki put te Vam uvijek biti na raspolaganju kao pouzdan partner.