Profil tvrtke

Serengeti je tvrtka za outsourcing razvoja softvera sa sjedištem u Zagrebu.
Tvrtka je osnovana 2007. godine i kontinuirano raste po prihodima i broju zaposlenih. Usmjereni smo na razvoj i održavanje poslovnih aplikacija, mobilnih aplikacija, IBM, Microsoft i open source middleware rješenja.

Zbog svoga prepoznatljivog modela pružanja outsourcing usluge Serengeti je vrlo cijenjen partner tvrtkama koje nemaju iskustva u outsourcingu, koje imaju loše iskustvo u outsourcingu, koje imaju kritičnu potrebu za smanjenjem vremena isporuke ili koje se suočavaju sa rizicima vezanima uz kvalitetu proizvoda ili dostupnost resursa.

Razvoj poslovnih aplikacija za korisnike u različitim industrijama (poput telekomunikacija, državnog i javnog sektora, bankarstva, logistike, maloprodaje, komunalija itd.) omogućilo nam je stjecanje domenskog znanja koje je popraćeno razumijevanjem karakterističnih zahtjeva svake industrije.

Naš način rada je da uvijek obećamo ono što možemo isporučiti, a zatim isporučimo više nego smo obećali. Naš glavni prioritet je pružiti profesionalne usluge i pouzdanu podršku koja nadmašuje očekivanja naših korisnika po kvaliteti, vremenu isporuke i cijeni. Želimo da naši korisnici i dalje prepoznaju Serengeti kao poželjnog strateškog partnera za razvoj softvera.

Timski rad je naša glavna profesionalna orijentacija i u njega ulažemo veliki napor kako bismo ga ojačali, poboljšali njegovu učinkovitosti te održali veliku motivaciju i osobne odnose među članovima tima. Serengeti je IBM Premier Business Partner i Microsoft partner s opsežnim znanjem o IBM i Microsoft softverskim proizvodima za implementaciju i razvoj rješenja prema specifičnim korisničkim zahtjevima.

„Današnje  turbulentno tržište se razvija velikom brzinom, a naš je cilj kreirati usluge na način da  pomognemo tvrtkama da postanu i ostanu fleksibilne, usmjerenije i konkurentnije, a sve sa svrhom ostvarenja poslovnih i strateških ciljeva. Korištenjem naših usluga za bilo koju veličinu projekta naši korisnici dobivaju fleksibilnost, transfer znanja, smanjenje troškova razvoja i smanjenje vremena isporuke. Uvijek gledamo win-win-win, dugoročne poslovne odnose za naše korisnike, zaposlenike i Serengeti.“

Goran Kalanj, Managing Director

Naš glavne usluge su:

Ulažemo velike napore kako bismo kontinuirano prepoznavali i pravodobno usvajali nove tehnološke valove i trendove poput: middleware tehnologija, SOA, Cloud Computing, Big data, mobilne aplikacije i druge. Naš pokretač za korištenje tehnologije uvijek je stvaranje nove poslovne vrijednosti za naše korisnike.

Naša obveza prema našim korisnicima je neupitna i uvijek nam je prioritet uspješan dovršetak projekta i ispunjavanje svih dogovorenih obveza. Suradnja s korisnicima temelji se na profesionalnom pristupu pojedinim poslovnim problemima, gdje nova rješenja i implementacija tehnologija dovode do potpunog poboljšanja poslovanja.