Reference

Od samih početaka Serengeti je ulagao velike napore u izgradnju ugleda tvrtke kao pouzdanog poslovnog partnera koji uspješno isporučuje softverske projekte bez obzira na veličinu i složenost. Naš cilj je postići dugoročnu, obostrano korisnu suradnju s našim korisnicima i biti prepoznat kao strateški partner. Naša predanost našim korisnicima je neupitna, a prvi prioritet je uvijek uspješan dovršetak projekta i ispunjavanje svih dogovorenih obveza.

Serengeti korisnici su globalne tvrtke poput Nokia Siemens Networks, Siemens, Oracle, Končar, Ericsson, Tieto, Knapp, DOK-ING, Infotehna, Privredna banka Zagreb (Intesa Sanpaolo), Hrvatska poštanska banka, I New te mnogi drugi poglavito u telekomunikacijama, bankarstvu, državnoj i javnoj upravi, IT-u, komunalijama i farmaciji.

Od početka 2014, surađujemo sa tvrtkom Serengeti koji je naš partner za razvoj softvera u Nearshore modelu. Podržavaju nas sa pametnim, posvećenim i iskusnim inženjerima. Cijenimo njihov izravan pristup u rješavanju problema što suradnju čini učinkovitijom i jednostavnijom. Također smo impresionirani brzinom integracije Serengeti inženjera u naš razvojni tim i na tehničkoj i na osobnoj razini. Radujemo se daljnjoj produktivnoj suradnji.

Heinz Kammerlander, Director of Development, Knapp, Austria