Usluge proširenja tima

Serengeti pruža outsourcing usluge razvoja softvera u Modelu proširenju timova i Project outsourcing modelu.

U Modelu proširenja timova Serengeti pruža usluge kao što su: razvoj, osiguranje kvalitete, savjetovanje i sl. Također, Serengeti isporučuje end-to-end aplikacije ili usluge razvoja po modulima, na temelju utvrđenih funkcionalnih specifikacija.

Model proširenja timova je najbolji izbor za korisnike koji trebaju prijenos znanja o novim tehnologijama ili kojima su potrebni dodatni visoko kvalificirani inženjeri kako bi ubrzali razvoj. Ovaj model je najbolji odabir ako korisnik treba outsourcing partnera za dugoročnu suradnju u kontinuitetu i za suradnju na različitim projektima. To je naš najpoželjniji model suradnje jer omogućuje korisnicima da ostvare najvišu vrijednost u smislu bolje učinkovitosti, fleksibilnosti, niže cijene, boljeg planiranja i prijenosa znanja.

U ovom modelu korisnik radi sa tvrtkom Serengeti na trajnoj osnovi, gdje Serengeti „core tim’’ radi za korisnika u kontinuitetu uz fleksibilnu mogućnost proširenja ili smanjenja veličine tima ovisno o trenutnim poslovnim potrebama. Započinjemo suradnju zajedničkim radom korisnikovog i našeg tima na lokaciji korisnika, uz mogućnost prebacivanja našeg tima na našu lokaciju u budućnosti. Naš tim u interakciji sa korisnikom djeluje kao korisnikov drugi razvoj tim. Serengeti  „core“  tim je upoznat sa pravilima korisnika, tehnologijama i alatima koji se koriste, načinom razvoja i metodologijama kod upravljanja projektima, tako da se u kasnijim fazama dodavanja inženjerskih resursa skraćuje krivulja učenja, a što u konačnici daje brže rezultate. Možemo vam pružiti niz tehnoloških stručnjaka od kvalificiranih razvojnih inženjera do testera i iskusnih voditelja projekata, arhitekata rješenja i analitičara sustava, a koji imaju potrebne tehničke i osobne vještine. Organizirani u učinkovite timove u svakom trenutku mogu zadovoljiti vaše potrebe za promjenama i novim planovima.

Za uspješnu suradnju u Modelu proširenja timova bitno je naglasiti da Serengeti ima uspostavljene strukture i procese kako bismo mogli omogućiti korisnicima brzu tranziciju sa on-site na off-site. Navedeno nam omogućuje da napravimo tranziciju u svim aspektima razvoja softvera čak i kod kompleksnih i zahtjevnih poslova. Optimalnim korištenjem on-site i off-site pristupa omogućavamo vrhunski outsourcing model razvoja softvera, osiguravajući da će rješenja ispuniti očekivanja korisnika u definiranom roku i unutar planiranog proračuna. Možemo vam pružiti savjete, stručno znanje i djelatnike na vaš zahtjev koji će omogućiti da brže plasirate vaše proizvode na tržište.

Korištenjem našeg iskustva i znanja moći ćete odmah početi pretvarati vaše ideje u stvarnost. Osim tehničkih savjeta, možemo vas savjetovati i o najboljim praksama za outsourcing razvoja softvera.

Serengeti pomaže tvrtkama koja se bave razvojem softverskih proizvoda, kao i tvrtkama u drugim industrijama, na način da zajedno s Vama radimo na razvoju Vaših proizvoda, kako bismo u kratkom vremenu pojačali Vaš vlastiti razvojni tim, a sve sa konačnim ciljem bržeg plasmana proizvoda na tržište ili bržeg početka internog korištenja aplikacije. Bez obzira na Vaše potrebe, nakon usklađenja Vaših zahtjeva razvoja s nama, u mogućnosti smo pružiti brzo rješenje, sa niskim rizikom koje zahtijeva minimalne kapitalne investicije. Možemo pomoći start up tvrtkama i malim poduzećima u dobivanju početnog zamaha u procesu razvoja, na način da pružamo fleksibilne i troškovno učinkovite usluge razvoja, pritom omogućujući da poduzetnici i investitori zadrže svoj udio u tvrtki dok ubrzano razvijaju proizvod za tržište. Možemo osigurati cjeloviti ciklus razvoja proizvoda od početnog dizajna i prototipa sve do implementacije aplikacije i održavanja. Serengeti Vam može pružiti iskustvo i resurse potrebne za budući organski rast vlastite organizacije za razvoj softvera.

Razmotrite našu Uslugu za proširenje timova kako biste dobili najviše iz outsourcinga u smislu bolje učinkovitosti, fleksibilnosti, niže cijene, boljeg planiranja i prijenosa znanja.