Projekt menadžment

Današnje turbulentno tržište se razvija velikom brzinom, a to zahtijeva projektno orijentirani pristup za postizanje poslovnih i strateških ciljeva. Svjesni smo da je ključ uspješnog proizvoda ili projekta dobro upravljanje projektom. Stoga kontinuirano poboljšavamo naše znanje o upravljanju projektima koristeći odgovarajuće alate koji nam dopuštaju da ovladamo opsegom projekta, njegovim rasporedom i potrebnim resursima kako bismo bili sigurni da će projekt biti isporučen na vrijeme i unutar proračuna. Uz upravljanje projektima također se bavimo upravljanjem resursima na način da svaki razvojni inženjer radi na poslovima koji su najviše u skladu sa njegovim sposobnostima. Upravljamo rizicima, tehnologijama i resursima, tako da se možete usredotočiti na Vaše poslovne ciljeve. Stalo nam je do ljudi i znamo da osim radnog iskustva u struci postoje i drugi elementi koji dovode do uspjeha projekta. Stoga ozbiljno shvaćamo "ljudski pogled" prema realizaciji projekta. Obraćamo puno pozornosti na način kako komuniciramo, iznutra ili izvana, te kako zadržati zdrav odnos između članova tima, voditelja projekta i naših korisnika.

Činimo sve navedeno iz razloga što smo svjesni da komunikacija kao “soft” vještina ima značajan utjecaj na uspjeh ili neuspjeh projekta. Budući da se upravljanje projektima kao disciplina poboljšavalo s vremenom, mi smo se također mijenjali od inicijalno stečenih znanja sa Waterfall, RUP i PMI metodologijama pa sve do Agilne metodologije kao što je SCRUM koji se u većini slučajeva danas koristi. Upravljanje projektima zahtijeva odgovarajuće “soft” vještine, bazu znanja i izvršne postupke koji nam omogućuju učinkovito planiranje, budžetiranje i odrađivanje projekata. Zbog prirode našeg posla imamo tehničke voditelje projekata koji obično rade s drugim dobavljačima softvera, dok s druge strane imamo projektne menadžere sa vrijednim domenskim znanjima, što znači da su u mogućnosti razumjeti zahtjeve korisnika u različitim industrijama. Pružamo end-to-end upravljanje projektima za razvoj softvera, počevši od inicijalne faze do uspješne implementacije i održavanja.


Razmislite o našoj usluzi Upravljanja projektima kako bi dobili softverske proizvode visoke kvalitete pravovremeno i unutar proračuna.